Akademia Sokołów!
Przewodnicząca Szkoły
Rynek miasta Natisu jest jednym z możliwie największych miejsc w samym mieście. Jest to centrum, w którym znajduje się wiele ławek ustawionych na brukowych drogach, wzdłuż miejsc odgrodzonych od kamienia - czyli miejsca w których zobaczyć można roślinność pielęgnowaną przez samych mieszkańców. Rynek obejmuje najprawdopodobniej spory obszar ziemi, gdzie w centralnej części znajduje się wielki posąg prezydenta - człowieka, któremu zawdzięcza sie najbardziej rozwiniętych technologii w samym mieście. Są też miejsca, w których można urządzać sobie pikniki. Znajdują się tam także kamery, które kontrolują obszar, by nie niszczyć eksponatów pozostawionych przez starsze pokolenia - są nimi różnego rodzaju skały z opisem bohaterskich czynów lub też drzewa, które mają za sobą sporo lat.
Uczeń
~Daria Flos~
Siedziała na jednej z ławek oczekując przyjścia Natashy, zajadając ciasteczka i rozglądając się co chwile.
Przewodnicząca Szkoły
~Natasha Faucon~
Zauważając Darię od razu podeszła do niej.
-Ohayo!- zaśmiała się siadając obok niej i pokazując jej jakieś teczki i dwie książki.
-Przyszły moje nowe mangi!- wyszczerzyła się przyciskając do siebie książki.
Uczeń
~Daria Flos~
-Taa... Ale teczki, lista! lista!- potrząsnęła nią, widocznie nie wzruszona mangami.
Przewodnicząca Szkoły
~Natasha Faucon~
- No to tak...- wzięła od niej ciastko, nawet nie pytając o zgodę i wyciągnęła kilka kartek z ciemno niebieskiej teczki.
-Dyrektorka dała mi tylko listę pierwszych klas i zauważyłam, że jest aż dwóch nowych... Ra...Raven, chyba tak, będzie w IB i... ktoś jeszcze, ale lista nie jest pełna więc...