Akademia Sokołów!
Uczeń
~Nathaniel Hourgard~
- Ja jeszcze nie mogę podać takiego stwierdzenia. Jak narazie znam tylko Ciebie. I spotkanie z poprzednią dziewczyną jakby zgorszyło trochę moje spojrzenie, ale jak z Tobą rozmawiam, to się jedynie zrównuje. - przewrócił oczyma, spoglądając na okno.
Uczeń
~Raven Brown~
Nie spiesząc się opuściła jacuzzi i westchnęła.
-Ty przynajmniej nie będziesz chodził tam za karę...Miło się rozmawia, ale zaczynam powoli wyglądać jak wielka rodzynka, więc na dzisiaj sobie już odpuszczę wodny relaks.
Uczeń
~Nathaniel Hourgard~
- Hmm, masz rację. - spojrzał na siebie, po czym wstał i wyszedł z Jacuzzi - Czekaj, pomogę Ci - podał jej rękę, by pomóc wyjść z jacuzzi
Uczeń
~Raven Brown~
Uśmiechnęła się.
-Dziękuję. Nie każdego byłoby stać na taką uprzejmość. Większość ludzi jest zapatrzona w siebie...Egoiści, którzy myślą wyłącznie o sobie...Przepraszam, zaczynam filozofować...
Uczeń
~Nathaniel Hourgard~
- Tak już mam z natury. Raczej czasem warto pomóc. - odrzekł do niej z uśmiechem. - Dobra, będę się zbierał i tak jeszcze trzeba się przebrać.
Uczeń
~Raven Brown~
-Racja... -ruszyła w stronę wyjścia z basenu.- Moje słuchawki na mnie czekają.- zaśmiała się i spojrzała na Nathaniela.- To...Do zobaczenia?
Uczeń
~ Nathaniel Hourgard~
- Do zobaczenia. - odpowiedział jej, po czym poszedł pod prysznice.
Uczeń
~Raven Brown~
Skierowała się w stronę damskich prysznicy. Kilka minut później, już przebrana i z suchymi włosami zabrała z szafki resztę swoich rzeczy i udała się z kluczykiem do recepcji.
Uczeń
~Nathaniel Hourgard~
Skierował się do szafki, przebierając się szybko w przebieralni obok, zabierając rzeczy i idąc w stronę recepcji, oddał klucz. Ruszył w stronę swojego domu.
Uczeń
~Raven Brown~
Po oddaniu kluczyka, szybko założyła słuchawki i ruszyła w stronę domu, kiwając głową w rytm muzyki.