Akademia Sokołów!
Przewodnicząca Szkoły
Najbardziej mrocznym miejscem w mieście jest cmentarz, w jednej części nowy, w drugiej stary. Ponadto starsze groby są obrośnięte mchem oraz w tamtej części cmentarza znajdują się różnego rodzaju kapliczki czy posążki.
Uczeń
~Kevin Eagle~
Deszcz...Jedna z rzeczy, która powoduje, że cmentarz, staje się jeszcze bardziej mroczny i jeszcze bardziej zniechęca do odwiedzenia go. Kevinowi jednak to nie przeszkadza, tak mroczne miejsca jak to, nie są w stanie go wystraszyć. Siedział na jednym z nagrobków i tępo gapił się w telefon, który trzymał.
Uczeń
~Daria Flos~
Idąc od strony Parku rozejrzała się. Zauważając Kevina od razu się zaśmiała.
-Oh, kogo me oczy widzą?- stanęła przy płocie uważając, aby się nie pobrudzić.
Uczeń
~Kevin Eagle~
Słysząc znienacka głos Darii, aż spadł z nagrobka i zaczął jej się przyglądać.
-Precz terrorystko!-warknął podnosząc z ziemi patyk i mierząc w nią.
Uczeń
~Daria Flos~
Wybuchnęła śmiechem.
-Ah, przepraszam, że Cię wystraszyłam...-przeszła przez ogrodzenie podchodząc do niego.
Uczeń
~Kevin Eagle~
Rzucił w nią patykiem.
-Nie podchodź istoto z piekła rodem!- Wrzasnął odsuwając się od niej.
Uczeń
~Raven Brown~
Mimo deszczu Raven już od godziny błąkała się po mieście i tym razem udało się jej zawędrować na cmentarz. Rozejrzała się i z ulgą stwierdziła, że nie jest tu sama. Idąc w takt słuchanej przez słuchawki muzyki, podeszła do dziwnie wyglądającego chłopaka.
-Przepraszam...ale gdzie ja jestem?- zmierzyła go wzrokiem, po czym spojrzała na jego towarzyszkę.
Ostatnio edytowany przez Raven Brown (2014-08-14 18:36:45)
Uczeń
~Kevin Eagle~
Spojrzał na nowo przybyłą zaskoczony.
-Kim jesteś?- ignorując darię podszedł do niej.
Uczeń
~Raven Brown~
Przekrzywiła głowę i patrzyła na niego tępym wzrokiem.
-Co?.....A no tak!- puknęła się w czoło, wyjęła z uszu słuchawki i uśmiechnęła się. -Mówiłeś coś?
Ostatnio edytowany przez Raven Brown (2014-08-17 04:53:59)
Uczeń
~Kevin Eagle~
Uśmiechnął się.
-Pytałem, jak się nazywasz. Nie widziałem Cię tu wcześniej. A znam w tym mieście wszystkich.
Uczeń
~Raven Brown~
-Jestem Raven. Nowa, urocza dziewczynka w mieście...i lekko zagubiona.- spojrzała mu w oczy, ale szybko odwróciła wzrok. -A Ty?
Ostatnio edytowany przez Raven Brown (2014-08-17 04:52:51)
Uczeń
~Kevin Eagle~
Nadal się uśmiechając wyciągnął pocky.
-Kevin Eagle- Teatralnie ukłonił się przed nią.
Uczeń
~Raven Brown~
Od razu zaczęła wpatrywać się w pocky.
-Mieszkasz tutaj?- zażartowała.
Uczeń
~Kevin Eagle~
Jeśli masz na myśli kapliczkę...To czasem- Zaśmiał się i wyciągnął w jej stronę pocky.
Uczeń
~Raven Brown~
Poczęstowała się.
-Albo jesteś wampirem, albo po prostu dziwny. Ale dziwni ludzie są fajni.- uśmiechnęła się nieśmiało. -Zdarzyło Ci się kiedyś zapomnieć, gdzie mieszkasz?